بیمه سلامت خراسان‌رضوی ۲ هزار میلیارد ریال برای بیماران سخت درمان پرداخت کرد متوسط سن بازنشستگی اعلام شد شیوع نگران کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن‌وشوهر موادفروش با ۴۶ کیلوگرم مواد روان‌گردان هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ از آن بالا چرخ‌بال می‌آید، یک دانه سشوار می‌آید! خودکشی دسته‌جمعی نهنگ‌ها بازتاب گزارش شهرآرا از سرا‌های سالمندان و پیشنهاد شهروندان | مدیران بهزیستی خراسان رضوی سری به سرا‌ها بزنید خراسان رضوی ۳۴ مدرسه سنگی دارد گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات! آنچه باید درباره خرید و نگهداری جوجه رنگی‌ها بدانیم راه‌اندازی سامانه جدید قیمت‌گذاری دارو از اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ اجرای عملیات تکمیلی سالانه واکسیناسیون فلج اطفال بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی سه بیمار شد  (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) تلخی این قند | آیا شیرین‌کننده‌های مصنوعی بی‌خطرند؟ دعوای مالک و مستأجر به نزاعی هولناک در مشهد منجر شد | مالک تبربه‌دست داروخانه را  آتش زد تذکر نماینده مجلس به دلیل وجود مدارس کانکسی طوفان مشهد را درنوردید (بامداد یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش آموزش و پرورش به موضوع تعرض به دانش‌آموزان در جنوب تهران نگاهی به واکنش‌ها نسبت به تصمیمات جدید شورای انقلاب فرهنگی در خصوص کنکور ۱۴۰۴ جزئیاتی از معادن نویافتۀ هخامنشی‌ها در آبدانان ایلام جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: مشهد، الگوی مدیریت و خدمات‌رسانی برای سایر شهر‌های کشور است ۱۵ درصد ایرانی‌ها مسواک نمی‌زنند خبر ناخوش برای یازدهمی‌ها | امتحان نهایی تمام دروس در خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد و کاهش دما تا پایان هفته جاری ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تجهیزات پزشکی حذف شد
سرخط خبرها

مشهدالرضا(ع)، میزبان گردهمایی اساتید دانشگاه امام‌حسین(ع) | آیت‌الله علم‌الهدی: رشد علمی باید با تربیت و تعالی همراه شود

  • کد خبر: ۲۴۲۲۲۹
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴
مشهدالرضا(ع)، میزبان گردهمایی اساتید دانشگاه امام‌حسین(ع) | آیت‌الله علم‌الهدی: رشد علمی باید با تربیت و تعالی همراه شود
سومین دوره تربیت و تعالی اعضای هیئت‌علمی، فرماندهان و مدیران دانشگاه جامع امام‌حسین(ع)، ظهر امروز در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سومین دوره تربیت و تعالی اعضای هیئت‌علمی، فرماندهان و مدیران دانشگاه جامع امام‌حسین(ع)، ظهر امروز (چهارشنبه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) با حضور آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی، سردار محمدرضا حسنی‌آهنگر رئیس دانشگاه امام‌حسین(ع) و جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد.

امام‌سجاد(ع)؛ سرآغاز انقلاب فرهنگی اهل‌بیت(ع)

آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در این همایش با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام سجاد(ع) اظهار کرد: متأسفانه همواره معرفت‌شناسی ما نسبت به مقام ولایت اهل‌بیت و ائمه معصومین(ع) در پهنه احساس، عشق و عاطفه ما قرار می‌گیرد و اگرچه در سوگ ائمه‌اطهار(ع) عزاداری می‌کنیم و در ایام ولادت آن‌ها جشن می‌گیریم، اما شناخت واقعی از سیره سیاسی و فلسفه اصلی امامت آن‌ها همچنان در بسیاری از مردم محدود است.

وی افزود: امام سجاد(ع) سرآغاز تحول مبارزه فرهنگی بود. مردم باید بدانند همه آن گستره‌ای که در انقلاب فرهنگی امام باقر(ع) و امام صادق(ع) صورت گرفت، از زیرساخت قوی و نیرومندی برخوردار بود که آن زیرساخت از مجاهدت‌های حضرت سجاد(ع) حاصل شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: کاروان اسرا زمانی که از قید اسارت رها شدند و به مدینه بازگشتند، همچنان همان حالت استسباع و ترس در مردم وجود داشت. شما ببینید وقتی امام سجاد(ع) و اهل‌بیت حضرت سیدالشهدا(ع) به مدینه رسیدند و روایت وقایع کربلا را مطرح کردند، مردم همه جمع شدند و شروع به زاری کردند؛ اما هیچ‌کس پا پیش نگذاشت ابراز همدردی کند و آمادگی خود برای ادامه راه اباعبدالله(ع) را نشان دهد.

وی ادامه داد: در آن زمان، روایت شده فقط پسر صعصعة‌ابن‌صوحان که پدرش از اصحاب امیرالمؤمنین(ع) بود، به امام سجاد(ع) عرض کرد زندگی بر ما ننگ است زمانی که اهل‌بیت پیامبر(ص) گرفتار بلا و سختی باشند. جز صعصعه، هیچ‌کس همدردی با امام نکرد و حضرت زین‌العابدین(ع) نیز به دلیل همین بی‌تفاوتی، به مدت دو سال پا به داخل شهر نگذاشت و بیرون از شهر، به مدت دو سال در خیمه‌ای زندگی می‌کرد.

امام‌جمعه مشهد تصریح کرد: شهادت حضرت سیدالشهدا(ع) و وقایع کربلا ترس و وحشتی در دل مردم ایجاد کرد که باعث شد نه‌فقط اهل مدینه و مردم سرزمین حجاز بلکه سرتاسر جامعه اسلامی در برابر ابتلائات و جریان غاصب ولایت تسلیم شوند. به همین دلیل نیز همه به خلافت زبیریان آری گفتند و پس از پسر زبیر هم با خلیفه جائر و سفاک مروانی یعنی عبدالملک دست بیعت دادند. در همین شرایط بود که امام سجاد(ع) پایه‌های یک انقلاب فرهنگی عظیم را در جامعه اسلامی ایجاد کرد.

جریان «موالی»؛ ابتکار فرهنگی امام‌سجاد(ع)

وی تأکید کرد: برادران، خواهران، عزیزان من، ما خیلی چیز‌ها شنیده‌ایم درباره امام سجاد(ع)، اما همه این حرف‌ها فقط در حد شنیده باقی مانده و معرفتی در این راستا حاصل نشده است. مثلاً همین که شنیده‌ایم که امام سجاد(ع) هر سال در ابتدای ماه مبارک رمضان، غلام و کنیز خود را در راه خدا آزاد می‌کردند، اما غافلیم که این بردگان، همگی کسانی بودند در نهایت سادگی که وجودشان به دور از وابستگی‌های دنیایی و عشیره‌ای، مملو از اخلاص و آماده برای هدایت بود.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: حضرت سجاد(ع) هر سال در روز دوم ماه مبارک رمضان، همه این افراد را به‌صورت گلچین خریداری می‌کرد، با تفکرات و اندیشه ولایی رشد می‌داد و به بهانه روز اول از ماه رمضان سال آینده، آن‌ها را آزاد می‌کرد تا بروند در اقصی نقاط ممالک اسلامی و هرکدام راوی جنایات جریان غاصب خلافت و حقانیت اهل‌بیت(ع) باشند. همه این‌ها دانشمند، عالم و تربیت‌یافته در محضر امام معصوم بودند که هرکدام، پیشوای یک هسته تربیتی می‌شدند.

وی بیان کرد: در تاریخ اسلام به این بردگان آزادشده تعبیر «موالی» اطلاق شده است. این موالی، سرآغاز تحول فرهنگی در جامعه اسلامی بوده و حتی در قیام زید نیز عمده پیروان او در انقلاب آشکار علیه بنی‌امیه، از میان همین موالی و بردگان آزادشده بودند. حالا ببینید جریان موالی با همه برکاتش فقط یکی از برکات دوران امامت حضرت زین‌العابدین امام سجاد(ع) بود.

رشد علمی باید با تربیت معرفتی همراه شود

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: جامعه‌ای که تحت تبلیغات معاویه و بنی‌امیه، اسلام را تز قدرت می‌دانستند و منافقانه هربار دور کسی جمع می‌شدند که زور شمشیر او بیشتر بود، همین مردم در طول بیش از سه دهه امامت حضرت زین‌العابدین(ع) تبدیل به امتی شدند که بیش از چهار هزار دانشمند و نخبه درجه‌یک در محضر امام معصوم تربیت کردند و خود را به دوران طلایی تمدن رساندند.

وی افزود: این مبنا باید سرفصل و الگوی همه مراکز علمی ما از جمله دانشگاه‌ها باشد. به موازات ارتقای علمی، تقویت و رشد معنوی هم نیاز است. شما ببینید همین امروز چه‌بسیار دانشمندان برجسته و چهره‌های برگزیده علمی ایرانی که در مراکز علمی و تحقیقاتی آمریکا به نظام آن کشور خدمت می‌کنند. این وضع ثمره همراه‌نشدن تربیت معرفتی با رشد علمی است اما از سوی دیگر، اگر این دو با یکدیگر همراه شد، ده‌ها و صدها و هزاران دانشمند معتبر و عالی‌رتبه همچون شهدای هسته‌ای تربیت می‌شوند که باوجود همه محدودیت‌ها، تا آخر عمر خادم ملت و کشور و نظام و انقلابشان باقی می‌مانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->